Saleuri

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 9 Iul 2010 | 18057 vizualizari

 

le-am facut ca sa le avem pt maine pe drum, plecam la valcea si nu mai am rabdare, nu mai trece ziua de azi.....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj congelat ( bella )
  • susan
  • mac
  • branzica rasa
  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri:

Se decongeleaza aluatul, se taie fasii, sau in forma in care doriti.

Ungem o tava cu ulei, punem fasiile de saleuri pe care le ungem cu galbenus, se presara branzica rasa, mac,  susan. ( sare, doar daca este cazul, depinde cat de sarata e branza).

Le dam la cuptorul incins pana se umfla si se rumenesc, aproximativ 10 min.

sunt foarte bune, atat calde cat si reci, nici nu se copara cu cele cumparate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Miha 1

09.07.2010, 17:45

Arunca fo doo si la Iasi!

Dana Cristea - pusikmea 1

09.07.2010, 18:45

vero, ms, miha prinde

Rocsi 1

10.07.2010, 11:06

toata ziua as manca la ele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu aluat fraged si branza de vaci