Salau la cuptor

de ianculubita in Salau, 7 Sep 2011 | 12012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1salau mai mare
  • 500g cartofi
  • 3oua
  • 1cutie ciuperci
  • 100g cascaval
  • 200ml sos alb de usturoi
  • condimente speciale pentru peste
  • 100g unt
  • 100ml smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau la cuptor:

Pestele curatat,spalat,se pune la fiert in apa cu putina sare 20-25min;dupa ce s-a racit,se scot oasele,pielea iar carnea se pune pe o farfurie;o forma de yena,se unge cu sos de usturoi,se pun rondele de cartofi fierti(eu i-am taiat cubulete),deasupra ciupercile scurse si calite intr-o lingura de unt,pe marginile vasului rondele de oua fierte iar pe mijloc pestele condimentat;se presara pe toata suprafata cascaval ras,bucatele de unt si smantana;se da la cuptor 30min si se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Peste cu fructe de mare