Salau cu cascaval la cuptor

de adnia in Salau, 12 Ian 2013 | 6588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 6 bucati de salau decongelat, spalat si curatat
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura ulei
  • sare, piper
  • cascaval ras, optional (cca. 150 gr)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu cascaval la cuptor:

Am calit ceapa si morcovul in tigaie, apoi am rasturnat legumele intr-o tava de jena, peste care am asezat bucatile de peste asezonate (cu sare si piper) si am pus si otetul. Toata "lucrarea" a intrat la cuptor pt cc 15 min, apoi am scos usor pestele (cu ajutorul a 2 palete) si le-am transferat in alta tava, peste peste am scurs sosul ramas de la legume si am pus si cascavalul. Am dat din nou la cuptor pt 5 min, atata cat cascavalul sa prinda o crusta si sa "inveleasca" salaul meu. Am servit fierbinte, cu feliute de lamaie.
Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]