Am denumit-o asa deoarece este salata preferata a fiului meu. Ar manca zi de zi. Este buna si de luat in castron la un picnic si un gratar.
"picnicul bucatarasilor"
Pieptul de pui se curata, se spala, se pune la fiert in apa cu sare.
Cand este facut se lasa la racit si se taie cuburi mici.
Porumbul se fierbe in apa, se scurge si se lasa la racit.
Ciupercile se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs.
Intr-o tigaie se pune uleiul si se calesc ciupercile pana raman fara zeama.
Se pune sare si piper si se adauga si pieptul taiat cubulete si se mai caleste putin.
Se ia de pe foc si se lasa la recit.
Castravetii si gogosarii se toaca marunt si se scurg de zeama prin stoarcere.
Se face maioneza mixand si turnand uleiul cate putin si potrivind gustul cu sare si zeama de lamaie.
Se pun toate ingredientele intr-un castron si se gusta de sare si piper.
Se adauga maioneza, se amesteca bine si este gata.
Se poate servi in portii individuale sau orna un platou.
Pofta Buna!