Salată rucola cu pere și sfeclă roșie

de elucubratiiculinare in Salate, 29 Apr 2013 | 3007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g frunze de rucola,
  • 1 pară pergamută,
  • 1 sfeclă roșie mică,
  • 100 g brânză de vaci sau feta,
  • 2 linguri măsline kalamata,
  • 1 lingură ulei de măsline,
  • zeamă de la jumătate lămâie,
  • 1 linguriță miere,
  • sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată rucola cu pere și sfeclă roșie:

Frunzele de rucola se spală și se lasă la scurs. Para se curăță de coajă, se taie în două și se înlătură căsuța cu sâmburi, apoi se taie felii pe lungime. Sfecla roșie se curăță de coajă și se taie în două apoi felii subțiri. Pe un platou sau un castron de salată aranjăm frunzele de rucola, perele, sfecla, măslinele și bucățele de brânză. Într-un castronel amestecăm uleiul de măsline cu zeama de la jumătate de lămâie, sarea și mierea. Turnăm sosul peste salată și servim.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată rucola cu pere și sfeclă roșie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Salata “Cuibul cocoşului de munte”