Salata rece de conopida cu rosii cherry si sos de smantana

de Bya Ralu in Salate, 6 Aug 2014 | 4655 vizualizari

 

A fost ideala pentru cina

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de conopida
  • 3 linguri de mazare fiarta
  • 1 mana de rosii cherry
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • un praf de boia dulce
  • piper
  • Pentru sos:
  • 2 linguri smantana
  • 2 frunze de salata verde
  • frunze de ceapa verde
  • sare/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata rece de conopida cu rosii cherry si sos de smantana:

Se pune o oala cu apa si sare pe foc,iar cand incepe sa clocoteasca apa se adauga buchetele mici de conopida spala.Se fierb circa 15 minute.

Ceapa rosie se taie solzisori si se pune intr-un castron inalt.

Intr-un robot de bucatarie sau cu un blender se marunteste salata,frunzele de ceapa verde si smantana(cu un blender cred ca se face mai pasta, mie nu mi-a iesit asa dar tot bun a fost).

Se toarna compozitia de sos peste ceapa rosie,se pune si mazarea scursa de zeama si se amesteca bine.

Conopida se scurge de apa si se lasa sa se raceasca,dupa care se adauga in castronul se salata.

Rosiile cherry le spalam bine si le taiem in patru.

Se amesteca bine toate ingredinetele, si condimentele.

Se da la frigider pentru 20 minute dupa care se poate servii.

TIPS-URI

1

Se poate pune si porumb si broccoli

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata rece de conopida cu rosii cherry si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]