Salata iceberg cu pui si pere

de Corinuta in Salate, 9 Iul 2010 | 7023 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g file de pui
  • 1 salata iceberg
  • 2 pere
  • 6 linguri de ulei
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 1 lingura otet de vin alb
  • 1 varf de cutit de zahar
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata iceberg cu pui si pere:

Se spala carnea si se usuca pe un servet de bucatarie. Se prajeste in 3 linguri de ulei cca 16 minute, intorcand-o pe ambele parti pana cand capata o culoare maronie. Se scoate pe un servet de hartie, apoi se sareaza si se pipereaza.

Pentru dressing se amesteca sucul de lamaie, otetul,zaharul,sarea si piperul. Se incorporeaza uleiul ramas.

Salata se spala, se taie fasii si se amesteca cu dressingul. 

Se spala perele, se indeparteaza semintele si se taie felii. Se aseaza peste salata. Carnea se taie fasii si se amesteca cu salata.

TIPS-URI

1

Se mai poate adauga la salata 100 g branza cu mucegai, daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata iceberg cu pui si pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Corinuta 1

11.07.2010, 01:05

Multumesc Mena!Janet poti adauga orice iti place!

nadina73 1

11.07.2010, 12:36

si eu vreau e super buna

Corinuta 1

12.07.2010, 23:32

asa e Nadina, poftim la masa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]