Salată egipteană de fasole

de Satisfyyourcravings in Salate, 10 Apr 2013 | 7191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame fasole neagră fiartă
  • 4 căței de usturoi, tocați
  • 1/2 linguriță semințe de cumin
  • 1 tulpină de praz, tăiată rondele
  • 1/2 legătură pătrunjel tocat
  • sucul de la 1 lămâie
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 2 ouă fierte tare, tocate în cuburi
  • 6 castraveți mici, murați, tocați cuburi
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată egipteană de fasole:

Usturoiul se amestecă cu prazul, cuminul, pătrunjelul, sucul de lămâie, uleiul, sarea și piperul.  Acest amestec se toarnă peste fasole, se amestecă, iar la final se adaugă și castraveții și ouăle.

TIPS-URI

1

Aromele sunt mai intense dacă salata este făcută cu 1 oră în avans și păstrată la frigider înainte de a fi servită.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată egipteană de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]