Salata de Sparanghel cu Carnati si Crutoane

de Furnicuti in Salate, 1 Iun 2011 | 4935 vizualizari

 

O salata rapida si consistenta, care ne da ocazia sa profitam de sparanghelul proaspat care se gaseste in aceasta perioada.

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura sparanghel (cam 250g)
  • 3 carnati cabanos (cam 200g)
  • 1 cana crutoane (aprox 100g)
  • 50g migdale
  • conserva de fasole de 400g (mixta sau simpla)
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare si piper

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de Sparanghel cu Carnati si Crutoane:

Incepem prin a pune la scurs fasolea. Apoi spalam sparanghelul si curatam partea de jos cu curatatorul de legume, daca este mai fibroasa. Fiecare tulpina de sparanghel o taiem in bucatele de 2-3cm. La fel taiem si cabanosul. Uleiul il incingem in wok, sau o tigaie incapatoare si cu capac. Calim 1-2 minute bucatile de carnati, apoi adaugam sparanghelul si mai calim 2-3 minute, fara capac. Aruncam in wok crutoanele si migdalele, acoperim cu capac si lasam 4-5 minute la foc maricel, amestecand din cand in cand. Luam de pe foc, punem fasolea, condimentam cu sare si piper, in functie de cat sunt de picanti si carnatii. Salata poate fi servita calda, dar e la fel de buna si rece.

 

TIPS-URI

1

pentru putina picanterie, puteti folosi ulei de masline cu ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de Sparanghel cu Carnati si Crutoane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de varza murata