Salata de sfecla coapta cu hrean

de Panacris in Salate, 5 Noi 2011 | 30224 vizualizari

 

O salata de toamna-iarna delicioasa si plina de vitamine!

 

INGREDIENTE

  • sfecla rosie 3 kg
  • hrean 2 bucati
  • sare
  • zahar
  • otet
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla coapta cu hrean:

Sfecla se spală și se pune la copt în cuptor pe o tavă tapetată cu hârtie de pergament pentru cca. 1 oră la foc mic. Se încearcă cu o scobitoare dacă e pătrunsă. Se lasă la răcit, se curăță de coajă și apoi se rade pe răzătoarea fină. Hreanul se curăță de coajă, se rade fin și se adaugă la sfeclă. Se amestecă apa, oțetul, zahărul și sarea până se dizolvă ingredientele. Se adaugă la compoziția de sfeclă și se amestecă până se încorporează toate ingredientele. Se pune în borcane și se pune la rece. Se poate consuma imediat sau pe parcursul iernii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla coapta cu hrean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de sfecla rosie