Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Alexandra Burz in Salate, 20 Mar 2014 | 4158 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: salata de sezon, retete Salate
Spalam bine legumele si le taiem corespunzator.
Le punem intr-un bol, dupa care asezonam cu sare si piper.
Adaugam otet si ulei dupa gust.
Omogenizam si servim salata proaspata.
Delicioasa goala dar si langa un fel principal.
de RODIMUR 8
de marianascarlat 1
de Valclaudia 9
de Rahela Velicu 5
Florentina_Cristina 1
Rocsi 1
laura_n 1
iti vand un pont! nu mai taia salata, rupe-o! prin taiere, oxideaza!
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 11:02
ieri la 10:50
pe 08.11 la 16:18
pe 07.11 la 17:01
pe 07.11 la 16:32
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Adele
Merisor 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Ina 6
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!