Salata de rucolla cu peste afumat

de nico15 in Peste, 21 Feb 2011 | 7826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 peste afumat 250 g
  • 150 g rucolla
  • 1 portocala
  • 1 ceapa rosie
  • 30 g de chivas
  • 10 migdale
  • 8-10 masline feliate
  • ulei de masline si acetto balsamico
  • sare
  • piper
  • 3 castraveti acri
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de rucolla cu peste afumat:

Pestelui afumat i se indeparteaza capul si incepe sa se scoata carnea de pe piele, se desfac bucati de carne; rucolla se spala si se usuca, se adauga pestele peste, se taie castravetii acrii in feliute subtiri, se adauga maslinele feliate si migdalele, se toaca ceapa rosie jullien si firele de chivas si se adauga in salata noastra.

Separat pregatim dressingul din ulei de masline si acetto balsamico se sareaza si se pipereaza se va adauga in salata cu putin timp inainte de servire.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de rucolla cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu cartofi prajiti si salata rucola.