Salata de peste afumat cu cartofi

de COSTEO in Salate, 15 Mai 2013 | 7231 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti afumati macrou( sau pastrav,hering)
  • 6 cartofi noi
  • 1 lgt ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • 1 lamaie mare( zeama)
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de peste afumat cu cartofi:

Cartofii si morcovul se pun la fiert, in apa cu sare. Dupa ce au fiert , se scot la racit . Pestele afumat se dezoseaza pe lungimea coloanei vertebrale ,se scot toate oasele si se marunteste nu prea tare sau se taie in bucati egale.

Cartofii se curata de coaja si se taie rondele. Morcovul se taie rondele sau se da pe razatoarea mare. Ceapa si usturoiul verde se taie fin. Punem toate ingredientele intr-un bol, asezonam, punem piper, zeama de la o lamaie , ulei si amestecam cu varful degetelor pentru nu a sfarama prea tare pestele.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste afumat cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

15.05.2013, 21:55

adry88 1

16.05.2013, 09:42

buna

pater 1

13.11.2013, 17:19

intra pe siteul asta, legenda afumarii pastravului cu conuri de brad:
pastrav-afumat.ro

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]