Salata de naut cu sfecla coapta

de katty in Salate, 19 Sep 2017 | 4747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr naut din conserva sau fiert in prealabil
  • 200 gr sfecla coapta
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie dupa gust
  • patrunjel uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de naut cu sfecla coapta:

Spalam sfecla bine, o taiem in jumatati si o asezam intr-o tava. Acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor pana sfecla se inmoaie. Scoatem tava, lasam sfecla sa se racoreasca, apoi o curatam de coaja si o taiem cubulete.

Intr-un castron, punem nautul, cuburile de sfecla, sare, piper, ulei de masline (eu am folosit unul picant), zeama de amaie si patrunjelul. Amestecam si lasam salata 10 minute la rece, inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de naut cu sfecla coapta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf, reteta traditionala pentru sarbatori in familie