Salata de icre

de ionela2682 in Peste, 8 Feb 2010 | 7183 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 grame icre de crap
  • 1 litru ulei
  • 3-4 linguri gris
  • 5-6 linguri apa
  • 1 bucata ceapa
  • zeama de la jum de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre:

Mai intai punem la fiert o ceasca de apa in care adaugam grisul pe care il fierbem ca la mamaliguta. Il rasturnam intr-un castron si-l lasam sa se raceasca foarte bine.

Alegem icrele de pielite si le amestecam cu grisul racit. De acum incepem sa mixam compozitia turnand in fir foarte subtire ulei. La un moment dat compozitia se va intati dar adaugam una cate una lingurile de apa dar si zeama de lamaie pentru a o mai inmuia putin.

Continuam cu uleiul amestecand continuu. La final adaugam sare dupa gust, lamaia stoarsa si ceapa facultativ.

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ionela2682 1

09.02.2010, 09:33

pai da pentru ca la un moment dat se vor intari foarte tare iar daca le mai ti si in frigider vei fi nevoita sa le tai cu cutitul!

madi_marin 1

09.02.2010, 10:40

cum? 1 litru de ulei pentru 100 g icre ? ....cred ca e o greseala.....deja mi-e rau .....nu e exagerat de mult?

ionela2682 1

09.02.2010, 12:47

nu, nu e mult avand in vedere ca pun gris eu asa fac dar acum faceti cum vret puteti pune mai putin

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]