Salata de fasole verde fideluta, cu cremvusti si iaurt

de mihaelar63 in Salate, 22 Noi 2021 | 2600 vizualizari

 

  Ne plac salatele usoare. Am inlocuit maioneza cu iaurt si acum salatele noastre sunt light.  Fasolea aceasta ce o cultiv in gradina se mai numeste si fasole frantuzeasca.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole verde fideluta
  • 2 cremvusti
  • 1 ardei kapia
  • codite de ceapa verde
  • 300 ml iaurt grecesc
  • 50 ml ulei masline
  • 1/2 lingurita fulgi chilli
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole verde fideluta, cu cremvusti si iaurt:

  1.  Fasolea verde se curata la capete, se rupe mai marunt si se fierbe in apa cu    sare 15minute .
  2.  Acum puteti sa fierbeti cateva minute si cremustii .
  3.  Scurgeti fasolea intr-o sita .  Cremvustii se feliaza rondele .
  4. Ceapa verd ese taie rondele fine .
  5. Intr-un  bol se amesteca iaurtul cu ulei, sare si ceapa verde .
  6. Condimentati cu fulgi de chilli .
  7.  Incorporati in  sosul cu iaurt , fasolea verde, patrunjelul tocat si rondelele de cremvusti .
  8.  Gustati si sarati daca mai este nevoie .
  9. Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Puteti inlocui cremvustii cu sunca taiata marunt .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde fideluta, cu cremvusti si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de Boeuf