Salata de fasole boabe si piept de pui

de Andra_Constantinescu in Salate, 20 Iul 2015 | 8494 vizualizari

 

V-am adus o salata tocmai buna si rapida daca aveti carne ramasa de la gratar.

 

INGREDIENTE

  • Vinegreta:
  • 1/2 lingurita mustar dulce;
  • 3 linguri ulei;
  • o lingura otet balsamic;
  • sare.
  • Salata:
  • o conserva de fasole alba boabe (400 g);
  • 200 g piept de pui la gratar;
  • o rosie (150g);
  • un fir de ceapa verde;
  • 50 g masline negre;
  • un ou fiert;
  • o legatura de marar.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole boabe si piept de pui:

Vinegreta:

Se pun toate ingredientele intr-un borcan. Se pune capacul la borcan si se zbate pentru a se omogeniza continutul.

Salata:

Se pune fasolea intr-o sita si se clateste cu apa rece. Se pune apoi intr-un castron mare. Peste ea se adauga pieptul de pui taiat bucatele.

Se spala rosia, se decojeste si se toaca marunt.

Se curata ceapa, se spala si se taie rondele marunte.

Se scot samburii la masline si se taie in sferturi.

Mararul se spala si se toaca marunt.

Toate aceste ingrediente se pun in castron, peste fasole si piept de pui, se pune si vinegreta (dupa gust) si se amesteca.

Se pune salata in castronul in care va fi servita. Se curata oul de coaja si se taie in sferturi, apoi se decoreaza salata cu el.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole boabe si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]