Salata de fasole boabe si piept de pui

de Andra_Constantinescu in Salate, 20 Iul 2015 | 7636 vizualizari

 

V-am adus o salata tocmai buna si rapida daca aveti carne ramasa de la gratar.

 

INGREDIENTE

  • Vinegreta:
  • 1/2 lingurita mustar dulce;
  • 3 linguri ulei;
  • o lingura otet balsamic;
  • sare.
  • Salata:
  • o conserva de fasole alba boabe (400 g);
  • 200 g piept de pui la gratar;
  • o rosie (150g);
  • un fir de ceapa verde;
  • 50 g masline negre;
  • un ou fiert;
  • o legatura de marar.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole boabe si piept de pui:

Vinegreta:

Se pun toate ingredientele intr-un borcan. Se pune capacul la borcan si se zbate pentru a se omogeniza continutul.

Salata:

Se pune fasolea intr-o sita si se clateste cu apa rece. Se pune apoi intr-un castron mare. Peste ea se adauga pieptul de pui taiat bucatele.

Se spala rosia, se decojeste si se toaca marunt.

Se curata ceapa, se spala si se taie rondele marunte.

Se scot samburii la masline si se taie in sferturi.

Mararul se spala si se toaca marunt.

Toate aceste ingrediente se pun in castron, peste fasole si piept de pui, se pune si vinegreta (dupa gust) si se amesteca.

Se pune salata in castronul in care va fi servita. Se curata oul de coaja si se taie in sferturi, apoi se decoreaza salata cu el.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole boabe si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi cu ardei copti