O salata inedita, sanatoasa si delicioasa.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/04/salata-cu-quinoa-avocado-si-grapefruit.html
Spalati bine quinoa in apa rece.
Fierbeti-o intr-o oala cu apa sarata fierbinte timp de 10-15 minute.
Scurgeti, lasati sa se raceasca.
Cand este inca calduta, puneti-o intr-un castron adanc si adaugati uleiul de masline, pudra de coriandru, sare, piper si paprika. Amestecati.
Curati grapefruit-ul, indepârtati pielitele albe si rezervati feliile si sucul.
Taiati avocado-ul in 2. Jumatate l-am taiat bucatele, iar cu cealalta jumatate am facut o floare pentru decorul final.
Adaugati in castronul cu quinoa bucatelele de avocado, feliile si sucul de grapefruit (pastrati un pic pentru decorul final) si rosiile cherry taiate.
Puneti menta si patrunjelul si amestecati.
Verificati de sare si piper si lasati sa patrunda aromele o jumatate de ora la temperatura camerei. Decorati cu floarea de avocado si cu grapefruit-ul pastrat.
Serviti-o simpla sau ca garnitura la un gratar.