Sabayon pasional cu capsune si foite de migdale

de Bucataras in Dulciuri, 22 Dec 2013 | 3105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  4 galbenusuri
  • 120 gr  zahar pudra
  • cescute de cafea cu vin spumant Prahova Valley demisec
  • 4 varfuri de lingurita de faina
  • 4 lingurite de suc de lamaie
  • 20g  praf de zahar vanilat
  • foite de migdale
  • Capsuni
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sabayon pasional cu capsune si foite de migdale:

Se bat galbenusurile cu zaharul pana se obtine o spuma alba. Se pun intr-un recipient care merge la bain-marie. Se adauga faina, apoi spumantul si se amesteca in continuu. Se ia de pe foc cand amestecul spumeaza si are o buna consistenta.
 

Se monteaza in boluri, se adauga jumatati de capsuni si se pudreaza cu migdale si zahar vanilat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sabayon pasional cu capsune si foite de migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu aluat de cartofi si umplutura de branza