Rulouri din pulpa de porc umplute cu cascaval si ceapa verde

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 7 Mai 2010 | 7469 vizualizari

 

ceva in genul cordon bleu

 

INGREDIENTE

  • o buc pulpa de porc
  • cascaval
  • ceapa verde
  • un albus de ou
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din pulpa de porc umplute cu cascaval si ceapa verde:

Spalam carnea, o taiem felii ca pt snitele, o batem putin si punem feliute de cascaval si ceapa verde si rulam cu grija.

Rulourile le prindem cu scobitori si le punem la prajit in ulei incins.

Dupa ce le-am prajit le scoatem si le dam deoparte.

Intre timp amestecam albusul de ou ( am pus doar albus pt ca il aveam prin frigider, dar bineinteles ca se pune oul intreg) cu putin pesmet si dam rulourile prin acest amestec, dupa care dam bine prin pesmet si le mai punem putin la prajit, doar pana se prind o culoare aurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din pulpa de porc umplute cu cascaval si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 22:06

gata ela, era deschisa sa sti

gaby_duceag 1

07.05.2010, 22:23

faine.dar acum nimic nu mai vreau,vin maine.ps...am vazut unghiile

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 22:40

gabitza te-ai saturat de la atata shaorma, te cred si eu...unghiile sunt micute si nu mai am timp de ele,aveam si eu o pasiune inainte sa nasc, dar acum s-au dus toate, pasiunea cea mai mare e andutu meu mic si drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]