Rulouri din piept de pasare cu morcov si ou

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2011 | 10025 vizualizari

 

Acest aperitiv este foarte gustos, aspectuos si se prapara repede, a fost mult apreciat de mesenii care l-au consumat.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pasare dezosat,
  • 1 ou fiert tare,
  • 1 morcov,
  • patrunjel si marar verde,
  • piper,
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pasare cu morcov si ou:

Incepem prin a pune la fiert un morcov subtire si lung timp de 10 minute. Punem la fiert separat, un ou, pe care il fierbem tare.

O jumatate de piept mare se taie in doua, insa nu de tot, in asa fel incat sa obtinem o bucata mare de carne,  il desfacem, il batem cu ciocanul de carne, il piperam, il saram, apoi asezam morcovul fiert, oul curatat si taiat in 4 pe lungime. Punem verdeata tocata marunt de-a lungul morcovelui si oului. Rulam carnea si o invelim in staniol pe care il sucim la capete si punem pieptul astfel rulat intrun vas cu apa care fierbe.

Lasam la fiert cam 10-15 minute la foc potrivit. Aveti grija ca ruloul sa fie acoperit cu apa. Dupa 10-15 minute scoatem carnea de la fiert, indepartam staniolul, lasam sa se racoreasca putin apoi taiem felii de grosimea degetului. Se consuma cald sau rece. Dintr-o jumatate de piept rezulta 8 rulouri.

TIPS-URI

1

Incepem prin a pune la fiert un morcov subtire si lung timp de 10 minute. Punem la fiert separat, un ou, pe care il fierbem tare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pasare cu morcov si ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pachetele de vinete cu sunca si cascaval