Rulouri din foietaj cu sunca si cascaval

de stefy_a in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2016 | 13228 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie de foietaj
  • 100 gr de sunca
  • 100 gr de cascaval
  • un ou
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din foietaj cu sunca si cascaval:

- dacă folosim aluat congelat îl lăsăm să se decongeleze la temperatura camerei
- intindem apoi foaia şi o ungem cu o parte din oul bătut
- se taie sunca si cascavalul feliute (cascavalul se poate da si prin razatoare)
- acestea se aseaza pe foietaj

- se adauga si sare si se ruleaza foietajul

- se lasa la frigider o jumatate de ora
- se taie rondele de aproximativ 1 cm grosime

- le asezam în tavă pe hârtie de copt şi le ungem cu restul de ou bătut
- incingem bine cuptorul( la 200°C) şi le coacem pentru aproximativ 20 min, până se umflă şi se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din foietaj cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose, cu sunca si rosii cherry