Rulouri de vitel cu praz si vinete

de Oana in Vita, 23 Oct 2010 | 4820 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de carne de vitel
  • un fir gros de praz
  • 4 felii de vinete
  • 4 felii de sunca sau bacon
  • mustar
  • sare
  • piper
  • cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vitel cu praz si vinete:

Feliile de carne se bat bine cu ciocanul de snitele. Se sareaza si pipereaza si se ung cu mustar. Se lasa putin la rece. Intre timp se pregatesc legumele. Prazul se curata, se spala si se taie in batoane de aceeasi latime cu felia de carne. Se desfac batoanele in foi se oparesc in apa clocotita cu sare. Se scot intrun castron cu apa rece, apoi se scurg bine. Vanata se taie pe lungime, in felii subtiri, se sareaza si se lasa putin sa iasa zeama, apoi se scufunda si ele in apa clocotita cu sare.

Pe o folie de aluminiu se aseaza foi de praz suprapuse, apoi felia de carne de vitel, felia de vanata, se presara cascavalul si apoi se pune felia de sunca sau bacon. Se ruleaza cu grija si se infasoara strans in folia de aluminiu.

Rulourile se aseaza intr-o tava, pe hartie de copt, in care se pune si o cana cu apa. Se coc la foc mediu 45-50 de minute.

Se servesc calde cu salata sau cu garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vitel cu praz si vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Oana 1

24.10.2010, 23:27

Da, Buni, am facut in plus pt.musafiri Ma bucur ca va plac

Laly 1

24.10.2010, 23:50

Buuuuun

Bya Ralu 1

11.09.2012, 17:14

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chili Con Carne