Pulpele de pui sunt cele mai potrivite pentru gătitul cu bere. La sfârșit, vom avea un sos cremos și gelatinos în același timp si un gust care te face sa visezi.
Putine ingrediente pentru o farfurie de mare impact.
Batem putin pulpele de pui ca să fie mai uniforme. Folosim foi trasparente pentru a acoperi carnea si dupa ce am procedat asa, batem usor cu un pahar pentru ca nu vrem sa gaurim carnea.
Facem un amestec de sare, piper, boia de ardei, coaja de lămâie și frunze de menta taiate julienne.
Presaram puiul cu acest amestec din toate părțile.
Tăiem fâșii lungi morcovi și punem peste cele două pulpe de pui, puneți-le si mazărea și închideți-le cu 2-3 scobitori.
Trecem prin faina si prăjim pentru a da culoarea și crusta. Intoarcem de mai multi ori pentru ca prajirea sa fie uniforma.
Stingem cu berea și continuam sa intorcem carnea, mai lasam 1 minut.
Gatim la cuptorul incins, la 200 de grade C, timp de 30-35 de minute.
Nu uitați să intoarceti carnea dupa 20 minute.
Puteti sa serviti cu orez sau salata, cu cartofi prajiti sau natur.
Pofta buna !!!