Rulouri de pulpe de pui cu sos de bere

de AnaDavid in Pui, 12 Oct 2017 | 2695 vizualizari

 

Pulpele de pui sunt cele mai potrivite pentru gătitul cu bere. La sfârșit, vom avea un sos cremos și gelatinos în același timp si un gust care te face sa visezi.
Putine ingrediente pentru o farfurie de mare impact.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui fără os
  • 2 linguri de mazare congelate
  • 1 morcov
  • 1 ligurita sare
  • piper
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • coaja de jumate de lamaie rasa
  • 5-6 frunze de menta proaspata
  • 250 ml de bere blonda
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pulpe de pui cu sos de bere:

Batem putin pulpele de pui ca să fie mai uniforme. Folosim foi trasparente pentru a acoperi carnea si dupa ce am procedat asa, batem usor cu un pahar pentru ca nu vrem sa gaurim carnea.

Facem un amestec de sare, piper, boia de ardei, coaja de lămâie și frunze de menta taiate  julienne.

Presaram puiul cu acest amestec din toate părțile.

Tăiem fâșii lungi morcovi și punem peste cele două pulpe de pui, puneți-le si mazărea și închideți-le cu 2-3 scobitori.

Trecem prin faina si prăjim pentru a da culoarea și crusta. Intoarcem de mai multi ori pentru ca prajirea sa fie uniforma.

Stingem cu berea și continuam sa intorcem carnea, mai lasam 1 minut.

Gatim la cuptorul incins, la 200 de grade C, timp de 30-35 de minute.

Nu uitați să intoarceti carnea dupa 20 minute.

Puteti sa serviti cu orez sau salata, cu cartofi prajiti sau natur.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pulpe de pui cu sos de bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu ciuperci in bere