Rulouri de pui cu carnat si fulgi de porumb, la cuptor

de Merisor in Pui, 11 Dec 2012 | 7058 vizualizari

 

Am ales niste carnati semiafumati pe care i-am combinat cu pieptul de pui si aluatul de snitele, iar gatiti la cuptor au iesit super!

 

INGREDIENTE

  • 6 jumatati de piept de pui
  • 6 carnati semiafumati
  • 2 oua
  • 1 lingurita mustar
  • 5 linguri faina
  • 50 gr lapte
  • sare
  • 150 gr fulgi de porumb
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu carnat si fulgi de porumb, la cuptor:

Pieptul de pui spalat si scurs l-am filat cat am putut de subtire, l-am batut putin cu batatorul de snitele si l-am rulat pe carnat. Am prins pe alocuri cu scobitori.

Ouale le-am batut cu putina sare, am adaugat mustarul si am diluat cu laptele, am adaugat sare si 2 linguri de faina si am omogenizat.

Pe un platou am presarat cele 3 linguri de faina, iar pe altul am asezat fulgii de porumb.

Am trecut pieptul de pui intai prin faina, apoi prin compozitia cu ou si in final l-am tavalit prin fulgii de porumb.

Am tapetat o tava cu hartie de copt si am asezat rulourile.

Am dat la cuptor pentru 40 minute la 180 grade.

Am servit alaturi de piure de cartofi si muraturi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu carnat si fulgi de porumb, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (57)

Merisor 1

12.12.2012, 17:06

Miha
cred ca si Dia vrea tot Silva

Merisor 1

12.12.2012, 17:14

Alinutza, cu Silva sau fara?

adry88 1

12.12.2012, 21:19

gustoase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu şuncă şi caşcaval