Rulouri de pui cu carnaciori

de mirela0911 in Pui, 22 Iul 2011 | 4321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • carnaciori subtiri
  • mustar
  • sare, piper
  • 3 lg ulei de masline
  • 2-3 crengute de cimbru proaspat
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu carnaciori:

Se taie pieptul de pui ca pentru snitele. Se bate usor cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu sare si piper. Nu trebuie sa fie foarte mare bucata de carne, doar cat sa se poata rula in jurul carnaciorului.

Se ia cate o bucata de snitel, se unge cu mustar (cantitate cat doriti), se aseaza bucata de carnacior si se ruleaza. Se agata cu scobitori pentru a nu se desprinde. Se aseaza intr-un vas de yena, se presara putina boia, se stropesc cu uleiul de masline, se pune cimbrul deasupra, se acopera si se da la cuptorul preincalzit pt cca 20 minute. Se ia capacul (eu am avut de yena capac, daca nu cu folie) si se da din nou la cuptor pana prinde culoare si se rumeneste frumos.

Se serveste cu ce garnitura doriti. Eu am facut cartofi noi la cuptor cu cascaval a la Rocsi si castraveti. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel milanez