Rulouri de porc invelite in prosciutto

de La Ancuta in Porc, 17 Dec 2014 | 4311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii pulpa de porc
  • 6 felii de prosciutto
  • 6 felii cascaval
  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa alba
  • 4-5 catei de usturoi
  • cimbru
  • sare, piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de porc invelite in prosciutto:

Feliile de carne le batem usor cu ciocanul pentru snitele. Condimentam cu sare si piper. Pe fiecare felie de carne asezam cate o felie de cascaval si rulam (ca pe sarmale). Fiecare rulou il invelim in cate o felie de prosciutto.

Cartofii ii curatam si ii taiem felii groase. Ceapa o taiem julienne iar usturoiul felii subtiri. Intr-un castron amestecam cartofii, ceapa si usturoiul. Adaugam sare, piper, cimbru si ulei de masline apoi asezam legumele in tava.
Printre cartofi asezam rulourile de carne si mai stropim cu putin ulei de masline. Acoperim tava cu capac sau folie de aluminiu si dam la cuptor, la foc potrivit 40 de minute.

Scoatem folia si mai lasam tava la cuptor pana cand se rumeneste carnea.

Servim calde, alaturi de salata preferata. Pentru ca a venit frigul, noi am preferat muraturile :).

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc invelite in prosciutto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

La Ancuta 1

18.12.2014, 23:51

Oana 1

05.01.2015, 15:19

Ce bine arata si ce strachinute frumoase! Super decorul!

La Ancuta 1

05.01.2015, 23:36

Multumesc mult, Oana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu salvie si pireu usturoiat