Rulouri de pizza din aluat de foietaj

de Laly in Pizza, 17 Sep 2012 | 7500 vizualizari

 

Un aperitiv grozav cand suntem in criza de timp.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj (eu am avut de la Bella)
  • 50 gr masline negre
  • 50 gr masline verzi
  • 2 carnati afumati,sau orice alt mezel afumat
  • 300 gr cascaval
  • 1 ardei gras rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pizza din aluat de foietaj:

Lasam aluatul de foietaj in frigider la dezghetat.Presaram pe masa de lucru putina faina si punem aluatul.Il mai intindem putin cu sucitorul.Pe prima parte de aluat eu am pus carnatii si cascaval ras.Am rulat si am taiat bucati de circa 3-4 cm.Pe ce-a de a doua bucata de aluat am pus ardeiul,maslinele si cascaval.La fel am rulat si am taiat bucati de 3-4 cm. Punem hartie de copt in tava de aragaz si punem rulourile.Radem putin cascaval deasupra si dam la cuptor la foc mare primele 5 minute,apoi micsoram focul.Lasam pana se rumenesc deasupra.Le putem servi atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pizza din aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]