Rulouri de pizza din aluat de foietaj

de Laly in Pizza, 17 Sep 2012 | 7333 vizualizari

 

Un aperitiv grozav cand suntem in criza de timp.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj (eu am avut de la Bella)
  • 50 gr masline negre
  • 50 gr masline verzi
  • 2 carnati afumati,sau orice alt mezel afumat
  • 300 gr cascaval
  • 1 ardei gras rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pizza din aluat de foietaj:

Lasam aluatul de foietaj in frigider la dezghetat.Presaram pe masa de lucru putina faina si punem aluatul.Il mai intindem putin cu sucitorul.Pe prima parte de aluat eu am pus carnatii si cascaval ras.Am rulat si am taiat bucati de circa 3-4 cm.Pe ce-a de a doua bucata de aluat am pus ardeiul,maslinele si cascaval.La fel am rulat si am taiat bucati de 3-4 cm. Punem hartie de copt in tava de aragaz si punem rulourile.Radem putin cascaval deasupra si dam la cuptor la foc mare primele 5 minute,apoi micsoram focul.Lasam pana se rumenesc deasupra.Le putem servi atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pizza din aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Minipizza