Rulouri de pizza

de Dorka in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2016 | 4562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj din comert
  • 1 bulion
  • 5 linguri de ketchup
  • 2 linguri de busuioc
  • 200g de cascaval
  • 250g de sunca presata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pizza:

Am lasat foietajul sa se dezghete.

Intr-un castronel am amestecat bulion, putin ketchup, si sunca iar cu aceasta am uns foietajul.

Am ras cascavalul.

Cu ajutorul foliei de la aluat am rulat foietajul si am taiat rulouri cam de grosimea unui deget.

Le-am pus intr-o tava in care era hartie de copt.

Le-am dat la cuptor cam 15 minute la 180 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]