Rulouri de lasagna

de Lau in Lasagna, 2 Feb 2015 | 3999 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 foi de lasagna
  • 600 g carne tocata
  • 2 cepe rosii
  • 3 rosii
  • 1 ardei verde
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 felii de bacon
  • Sos bechamel
  • 50 g unt
  • 50 g faina
  • 500 ml lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 250 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de lasagna:

Intr-o oala punem apa cu sare la fiert si cand a inceput sa fiarba adaugam foile de lasagna(cate 3-4 foi) si le fierbem cca 4 min (sa fie al dente).

Le scoatem intr-o strecuratoare, le trecem pe sub un jet de apa rece dupa care le intindem pe masa.

Pregatim compozitia intr-o tigaie, calim ceapa tocata marunt, adaugam baconul taiat cubulete si lasam sa se prajeasca putin impreuna cu ceapa dupa care adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeiul tocat.

Dupa ce s-au calit putin impreuna adaugam pasta de tomate, rosiile tocate marunt, carnea tocata, condimente dupa gust si lasam sa fiarba impreuna cca 20 min.

Lasam sa se raceasca bine.

Sosul bechamel: Intr-o cratita adaugam untul si cand s-a topit adaugam faina, amestecam bine adaugand treptat laptele si lasam pe foc pana ce se ingroasa ca un sos cremos. Potrivim cu condimente dupa gust.

Pe fiecare foaie de lasagna adaugam cascaval ras, o lingura de carne si rulam cu grija. Repetam pana terminam.

Intr-o tava adaugam 1/2 din sosul bechamel rulourile de lasagna, restul de sos si deasupra adaugam cascal ras.

Dam tava la cuptorul incalzit cca 30 min pana se rumeste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de lasagna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu legume, branza si nuci caju