Rulouri de curcan pe pat de ciuperci

de nadea68 in Curcan, 9 Ian 2014 | 3991 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii subtiri,piept de curcan
  • 50 g sunca presata
  • 50 g cascaval
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 500 g ciuperci
  • 1/2 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de curcan pe pat de ciuperci:

Pieptul de curcan il intindem pe masa de lucru.Daca nu-i destul de subtire il batem un pic.

Pe o margine scurta a carnii asezam sunca si cascavalul taiate bastonase.Adaugam patrunjelul.

Facem ruloul si-l prindem cu o scobitoare.Procedam asa cu toate bucatile.

Intr-o tigaie punem la incalzit uleiul si asezam rulourile.Prajim avand grija sa le intoarcem des,sa nu se arda.Adaugam un pic de sare si piper deasupra.Daca e nevoie putem adauga si 1/2 pahar apa.

Preparam ciupercile.

 Curatam si spalam ciupercile.Taiem felii.

Taiem marunt ceapa si usturoiul.Punem la calit intr-o tigaie cu ulei.Dupa 2/3 minute adaugam ciupercile.

Lasam pe foc pana incep sa se inmoaie.Adaugam sare,piper,patrunjel.Amestecam si mai lasam pe foc cateva minute.

Rulourile se servesc cu ciupercile.O bunatate!!! :)

 

TIPS-URI

1

se poate folosi piept de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de curcan pe pat de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

nadea68 1

10.01.2014, 19:05

robert_bv_68 1

19.04.2014, 15:35

te superi daca iti modific un pik reteta ta ??? eu am sa pun ciupercile calite in pieptul de curcan impreuna cu sunca si cascavalul . cred ca asa va arata mult mai savuros pieptul de curcan !!!

nadea68 1

19.04.2014, 20:20

robert_bv_68,nu ma supar ..cred ca o sa iasa bune si cum spui tu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de curcan, umplute cu sunca, cascaval si masline