Îți propunem pentru azi un desert simplu și ușor de făcut, niște rulouri delicioase cu pastă de fistic și gem de vișine.
Pentru aceste Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut, ai nevoie de ingredientele următoare: aluat foitaj, fistic, zahăr, unt și gem.
Cum se prepara aceste Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut:
Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt.
Pune fisticul și zahărul într-un robot de tocat și pulsează de câteva ori până se mărunțesc. Adaugă untul moale și pulsează iar până obții o pastă densă și omogenă.
Întinde prima foaie de aluat și întinde pasta de fistic pe toată suprafața. Întinde deasupra un strat de gem, apoi așază cea de-a doua foaie de aluat și presează ușor.
Taie fâșii late de aproximativ 2 cm, răsucește-le, apoi rulează-le sub formă de melc și așază-le în tava de copt.
Coace rulourile cu fistic în cuptorul preîncălzit, la 190 de grade C, pentru aproximativ 25 de minute. Dacă vrei, le poți unge înainte cu ou bătut.
După coacere, scoate tava din cuptor și unge rulourile cu puțină miere.
Savurează-le calde sau reci, sunt la fel de gustoase.