Rulouri cu carne tocata si sos picant

de Sidy in Vita, 8 Mar 2013 | 5885 vizualizari

 

Aceste rulouri picante sunt foarte gustoase, dar in cazul celor mai sensibili la condimente, se poate asezona cu sos Worcestershire sau alt sos.
Dar pentru ca mi-au sosit condimentele castigate la Kotany...m-am apucat de lucru.
Si zau ca nu regret.....

 

INGREDIENTE

Pentru rulouri:

  • 400 g aluat foietaj
  • 150 g carne tocata de vita
  • 150 g carne tocata de porc
  • 3-4 ciuperci
  • marar verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100 ml vin alb
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 1 albus
  • 2 linguri ulei de masline
  • cimbru Kotany
  • sare
  • piper Kotany

Pentru sos :

  • 300 ml iaurt
  • 1 lingura mustar
  • 1 plic condimente salata picanta Kotany

Pentru uns:

  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • seminte de susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu carne tocata si sos picant:

Curatam ciupercile si le taiem marunt.

Curatam ceapa verde si o taiem oblic cam de 1 cm, apoi o sotam in putin ulei de masline.

Dupa ce devine sticloasa adaugam ciupercile taiate, amestecam si le lasam la foc mic pina dispare toata apa lasata de ciuperci.

Adaugam apoi carnea tocata amestec si asezonam cu cimbru, sare si piper proaspat macinat.Turnam peste compozitie vinul si adaugam pasta de gogosari.Lasam tot la foc lin sa fiarba pina dispare sosul din tigaie.

Aluatul decongelat de cu seara il taiem in trei fasii ,pe orizontala.Pe mijloc asezam carnea perpelita in care am adaugat marar verde tocat.

Rulam cu grija aluatul si il taiem in doua sau in trei dupa cat de lungi vreti sa fie rulourile.

Galbenusul il batem cu laptele bine de tot.

Punem rulourile intr-o tava cu hartie de copt , le ungem cu oul batut si presaram seminte de susan deasupra.

Dam tava la cuptorul dinainte icalzit la 200 de grade C pentru aproximativ 20-30 de minute pina cand rulourile devin aurii.

Preparam sosul: Iaurtul il amestecam cu mustarul, condimentele din plicul cu salata picanta Kotany si marar verde tocat. Amestecam sa se omogenizeze , lasam cateva minute sa se intrepatrunda toate aromele.

Servim rulourile alaturi de sosul picant obtinut.

Pofta mare sa aveti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu carne tocata si sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu carne