Rulouri cu carne

de alilianaa in Porc, 30 Ian 2013 | 4240 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc -500 g( muschi)
  • 10 felii de cascaval
  • 250 g bacon cubulete
  • marar
  • 10 catei de usturoi
  • condimente de friptura Kotanyi.
  • samantana (de fermentatie)
  • 200 ml.vin
  • 30 ml ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu carne:

Muschiul de porc de spala, se portioneaza. Se bate bine pentru a putea fi rulat mai usor. Se condimenteaza cu condimente Kotanyi pentru carne de porc. Peste acesta se pune bacon, cascaval, marar, usturoi. Se ruleaza pentru a avea forma dorita. Se prinde intr-o scobitoare. 

In 30 ml de ulei incins intr-o tigae, se pun rulourile si se prajesc pe ambele parti. Dupa ce au fost intoarse pe toate partile (sa capete culoare aramie peste tot) se pune in tigaia cu pricina 200 ml vin si se lasa sa se pregateasca bine. 

Cand compozitia din tigaie scade, scoatem rulourile. 

In alta tigaie, luam si punem  3-4 linguri din compozitia in care am pregatit rulourile si cand se incalzeste punem samantana cu menta, sare si marar. Acest sos se va prepara separat intrucat riscam sa se branzeasca smantana. 

Se serveste cu ce doreste fiecare!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]