Rulou din piept de pui si cartofi acordeon

de corina241 in Pui, 19 Noi 2010 | 7146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • cateva felii kaiser
  • cascaval feliat
  • ardei rosu proaspat
  • mustar
  • condimente
  • cascaval ras
  • 3 cartofi potriviti
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou din piept de pui si cartofi acordeon:

Pieptul de pui se spala,il intindem pe un pat de lemn,il acoperim cu o foaie,punga de plastic si batem usor cu ciocanul de snitele.Ungem carnea cu mustar in strat subtire si condimentam dupa gust.

Luam feliile de cascaval,apoi cele de kaiser,un alt rand va fi de ardei gogosar si le punem peste pieptul de pui.Rulam carnea si prindem ruloul cu scobitori pentru a nu se desface.

Cartofii in spalam,curatam de coaja si-i crestam unde-si-unde formand un acordeon.

Pregatim un vas de yena in care asezam ruloul de pui si cartofii condimentand dupa gust.Punem o cana de apa si acoperim vasul cu capac introducandu-l la cuptor pentru 40 minute.

Scoatem apoi vasul,dam capacul jos si adaugam cascavalul ras peste rulou.Il mai lasam 10 minute la cuptor pana ce cascavalul a capatat o culoare aramie.

Servim cu salata!

POFTA BUNA§

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou din piept de pui si cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos de rosii si usturoi verde