Rulou de pui cu cascaval si gogosar in otet

de Rocsi in Pui, 22 Sep 2010 | 6056 vizualizari

 

Am avut niste musafiri si am vrut sa fac ceva bun si nu foarte complicat...si a iesit ce va prezint acum.....

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui fara piele si os
  • o bucata cascaval
  • gogosari in otet
  • sare
  • piper
  • pentru garnitura:
  • un borcan ciuperci intregi
  • 1 lingura si jumatate ulei
  • putin vin alb
  • 1 lingura faina alba
  • o cana smantana
  • piper alb
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de pui cu cascaval si gogosar in otet:

pieptul de pui se spala bine.

se tamponeaza cu un servet,apoi il taiem bucati mai mari .

fiecare bucata de piept se bate ca pe snitel ,dar nu prea tare ca sa il sfaramati.

le condimentati cu sare si piper.

cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

gogosarii ii taiem felii mai grosute.

pe fiecare felie de carne se pune cascaval ras ,apoi felii de gogosar.

se ruleaza strans si se aseaza intr-un vas yena,uns cu putin unt.

dupa ce am facut toate rulourile dam vasul in cuptor 40-50 min.

pregatim garnitura:

ciupercile le spalam si le taiem felii.

intr-o tigaie se pune uleiul la incins,apoi punem ciupercile.

le lasam 2-3 min pe foc ,apoi punem smantana.

dam cateva clocote ,apoi desfacem faina in putina apa si o turnam in tigaie dar printr-o strecuratoare.

invartim bine sa nu se fac cocoloasa .

adaugam si vinul alb,sare si piper.

mai dam cateva clocote si inchidem aragazul.

asadar rulourile sunt gata,iar garnitura e pregatita.

se ia o farfurie,se aseaza un rulou,deasupra se pune garnitura iar in rest decorati cum doriti.

pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pui cu cascaval si gogosar in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Reteta veche de ciulama de pui cu ciuperci si smantana, rapida si delicioasa