Rulada vieneza

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2015 | 6465 vizualizari

 

Un aperitiv minunat in prag de sarbatoare sau daca vrei sa-ti impresionezi musafirii.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 50 g mozzarella
  • 1 felie de paine
  • 1 ceapa
  • 2 oua crude
  • 4 oua fierte
  • enibahar
  • coriandru
  • ulei
  • sare, piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada vieneza:

            Ceapa se taie marunt si se caleste in 2 linguri de ulei .Se amesteca cu carnea tocata impreuna cu 2 oua crude si felia de paine inmuiata si stoarsa.

            Se condimenteaza cu sare, piper, ienibahar, coriandru si se omogenizeaza compozitia.

            Se tapeteaza o forma de chec cu hartie de copt si se intinde jumatate din compozitia de carne, se aseaza celelalte 4 oua fierte si se pune restul de compozitie, si se intinde uniform. Se da la cuptor cam 40 minute.

            Cand rulada vieneza din carne de porc este aproape gata se scoate tava din cuptor si se pune deasupra felii de mozzarella si o mai lasam 10 minute la cuptor. Pofta buna!

TIPS-URI

1

rulada o putem unge cu ou deasupra

2

putem presara cascaval

3

cuptorul trebuie bine incins inainte de-a baga rulada

4

se poate servi calda sau rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada vieneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători

pe 02.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac, branza si ciuperci