Rulada umpluta cu praz

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2010 | 4377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coca ;
  • 0.500 kg faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 250 ml apa calda
  • 50 gr margarina
  • Umplutura;
  • 5 fire de praz mari
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper
  • 100ml vin alb
  • 5 linguri cu ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada umpluta cu praz:

Intr-un castron se pun faina, apa calda, sarea, zaharul, margarina topita si se framanta bine pana se desface de pe mana.

Prazul se curata, se spala bine si se taie rondele sau chiar mai mic si se pune la calit intr-o tigaie. Se adauga vinul si se lasa sa scada cand e gata, adica e moale. Se asezoneaza si se da la rece .

Cand coca si-a dublat volumul se desparte in doua bucati si se intind cu mana pe masa de lucru care a fost unsa in prealabil cu ulei . Se pune pe coca intinsa, jumatate din cantitatea de praz, apoi se ruleaza si se pune in forma de cozonac care si ea a fost unsa cu margarina. La fel se procedeaza si cu cealalta bucata si se lasa la crescut cam 20 de minute  ,timp in care cuptorul este pus sa se incalzeasca la o temp de 180 grade. Se pune la cuptor pentru 40 minute .

Pofta mare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada umpluta cu praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de cartofi cu carne tocata