Rulada si melcisori cu carne tocata

de AndreaE in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2014 | 5130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 2 pachete foietaj (230 gr)
  • 1 ou
  • sare, piper, oregano, cimbru
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada si melcisori cu carne tocata:

Am tocat legumele si impreuna cu carnea tocata le-am pus la foc. Amestecand , am lasat pana legumele au inceput sa se inmoaie , iar carnea si-a schimbat culoarea. Am condimentat cu sare, piper, oregano , cimbru, apoi am adaugat albusul de la ou.

Am desfacut pachetele cu foietaj , si le-am intins putin. Am uns foile cu amestecul de legume cu carne , am rulat apoi am taiat. O foaie care era mai intinsa am taiat-o in 5 bucati , cealalta am taiat-o in 10 bucati astfel facand niste melcisori. Le-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei , le-am uns deasupra cu galbenusul de ou , si le-am copt in cuptor 30 min. 

Le-am mancat ca si aperitiv cu masline si ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada si melcisori cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ruladă din foietaj cu carne și praz