Rulada din carne de porc

de elena1988 in Porc, 19 Ian 2011 | 5566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de carne de porc mai frumoasa( pulpa),
  • 1 cutie de ciuperci,
  • marar
  • 300 gr de kaizer afumat sau sunculita taraneasca mai impanata,
  • ulei
  • 3 catei de usturoi,
  • condimente pentru carne de porc,
  • un pahar de vin rosu cam 200 gr  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de porc:

bucata de carne am taiat-o, ca sa imi iasa ca o foaie mai lunga, se bate putin cu ciocanul de snitele si se pun la margine ciupercile cu mararul tocat si sunculita. Se ruleaza si se pun condimentele de carne de porc peste carne si se maseaza bine, se pun cateii de usturoi in carne( se fac cateva buzunarele in carne) se da la cuptor pana se rumeneste deasupra, apoi se pune vinul si se mai lasa 10 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Friptura taraneasca cu coaste de porc si carnati