Rulada de vinete

de Anett in Mancaruri de legume, 9 Apr 2017 | 5004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 50 gr nuca tocata
  • 50 gr iaurt grecesc
  • 1 lingura arpagic uscat
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de vinete:

Spalam si curatam vinetele, apoi le taiem in felii subtiri. Presaram cu sare si le introducem intr-o tigaie cu ulei incins. Nu trebuie sa folosim mult ulei in acest caz.

Prajim feliile de vinete pana se rumenesc, apoi le scoatem pe o farfurie, acoperita cu prosop de bucatarie.

Intre timp, amestecam aspargicul, usturoiul pisat, sarea si piperul cu iaurtul si lasam pentru cateva minute.

Ungem feliile cu iaurt, apoi presaram cu nuca si rulam feliile.

Servim rece.

TIPS-URI

1

In loc de iaurt grecesc, se poate folosi crema de branza sau cascaval ras

2

In loc de aspargic, se poate folosi coriandru

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de vinete cu ardei copti