Rulada de varza umpluta

de ianculubita in Curcan, 10 Oct 2013 | 4986 vizualizari

 

Nu am avut alta preocupare intr-o zi, m-am jucat putin in bucatarie si am realizat urmatoarele doua retete pe care vi le recomand sa le pregatiti tot asa cand nu aveti alte preocupari.

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica dulce sau murata
  • 500 g carne tocata de pasare
  • 1 ceasca de ulei
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • putin cimbru
  • 2 linguri boia de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de varza umpluta:

Varza o tocam foarte fin,o calim in ulei pana se inmoaie,adaugam sare iar daca tot este tare,punem si o ceasca cu apa,lasam sa fiarba si sa scada in acelasi timp;varza nu trebuie sa fie zemoasa.

Intr-un castron amestecam carnea cu sare,piper,cimbru,usturoi pisat,o punem intr-o tigaie cateva minute cat se strange si se albeste,apoi pe o folie de aluminiu intindem pe o suprafata de 20x30 boia dulce sau iute,peste boia cu grija intindem varza calita iar peste varza tot cu grija intindem carnea;rulam la inceput cu tot cu folie pana se formeaza rulada apoi o lasam libera,o strangem bine la capete,o asezam intr-o forma de cozonac,adaugam 1cana cu apa si lasam la cuptor la foc mic 30min;

Servim rulada pe farfurie,taiata felii alaturi de cartofi natur sau taranesti pe care i-am folosit eu

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de varza umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parizer din piept de curcan in ou