Rulada de spanac

de violette in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2010 | 6424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.spanac
  •  3 oua
  • 100 ml.lapte
  • 100 gr.unt
  • 50 gr.faina
  • 150.gr.sunca
  •  200 gr.urda
  •  2-3 lg. crema de branza hochland
  •  2 lg.smantana
  •  sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de spanac:

 Din unt, lapte si faina se face un soc bechamel; se lasa la foc pana incepe sa se ingroase, dar nu prea tare. Se i-a de pe foc si se lasa la racit, iar apoi se adauga galbenusurile, unul cate unul, spanacul tocat marunt si albusurile batute spuma, sare si piper. Se pune compozitia intr-o tava cu hartie de copt si se da la cuptor pt. 15-20 de min.

Cind e gata se scoate din tava, se ruleaza in hirtia de copt /folie de aluminiu si se lasa sa se raceasca. Umplutura: sunca se taie cubulete mici, se adauga urda, crema de branza, smantana, condimente dupa gust. Se scoate rulada de la rece, se umple cu crema de branza, se ruleaza ,se impacheteaza in folie si se lasa la frigider pentru cateva ore/sau peste noapte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

adnas54 1

08.02.2010, 15:00

da... si mie imi place, cred ca ti-am comentat-o si pe blog.

violette 1

08.02.2010, 16:54

Multumesc pentru aprecieri!

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 15:04

nu ma omor dupa spanac dar tia iesit perfecta rulada

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu carne de pui