Rulada de pui cu cascaval si cartofi natur

de rivka in Pui, 12 Apr 2010 | 7727 vizualizari

 

idee preluata dupa una dintre retetele mihai

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui cca 500 grame
  • cascaval feliat
  • sare
  • piper
  • paprika
  • coriandru macinat
  • verdeata patrunjel tocat fin
  • ulei masline
  • 1 kg cartofi
  • hartie de copt
  • folie de aluminiu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu cascaval si cartofi natur:

Cei doi piepti de pui se taie in 2 astfel sa se obtina o bucata desfacuta, se acopera cu folie de plastic si se bat cu ciocanul pentru schnitzele.Se sareaza, pipereaza, se pudreaza cu paprika, deasupra fiecarei bucati se aseaza cascaval felii si apoi se ruleaza strans in hartie de copt.

Cele 2 suluri apoi pe rand se infasoara bine in folie de aluminiu si se fierb cca 10-15 minute in apa clocotita intr-o oala pe foc.

Se scot din apa, se desface folia de aluminiu si se lasa sa se raceasca.

La servire se desface hartia de copt si intr-o tigaie cu putin ulei de masline se rumenesc rulourile pe toate partile mai condimentandu-se putin cu paprika si putin coriandru.

Se scot pe un platou si se presara deasupra pentru decor patrunjel tocat fin.

Se servesc alaturi de cartofi natur.(1 kg cartofi noi taiati cubulete, fierti in apa cu sare, cand sunt fierti se adauga putin ulei de masline si patrunjel tocat marunt).

Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu cascaval si cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

ionix 1

12.04.2010, 22:13

mi-a scapat rulada asta... la favorite

ela 1

13.04.2010, 00:02

eu am mai ramas cu ceva?macar sa o pun la favo si sa o fac dupa ce oi mai slabi

ionela2682 1

13.04.2010, 11:20

waw cum arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]