Rulada de pui cu carne tocata

de Miha in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2009 | 11475 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 2 catei usturoi
  • 1 ou
  • sare si piper
  • busuioc
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu carne tocata:

Jumatate din pieptul de pui il tocam impreuna cu morcov, usturoi, ou, sare, piper si busuioc.

Cealalta jumatate o feliem, iar fiecare felie o batem cu ciocanul de snitele. Saram si piperam dupa gust.

Compozitia de carne tocata o repartizam pe feliile de piept, uniformizam, apoi rulam.

Punem rulourile obtinute intr-un vas yena, stropim cu cateva linguri de ulei, presaram cu cimbru. Adaugam si 1/2 de pahar cu apa si dam la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Teo 1

16.12.2009, 20:59

atunci cand le fac din muschi de porc pun in mijloc diferite legume si ou ,leg ruada cu ata si o asez in forma de chec;oricum arata f. frumos.

Miha 1

16.12.2009, 21:57

Multumesc mult!

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulz ca la Bran