Rulada de porc umpluta, in crusta de bacon si cascaval

de Sidy in Porc, 18 Ian 2012 | 7922 vizualizari

 

Va recomand sa incercati aceasta reteta oricand va propuneti sa va rasfatati familia sau musafirii cu un preparat de sarbatoare. Cu siguranta nu veti da gres si veti reusi sa impresionati audienta.
Noua ne-a placut mult....

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpa porc
  • 200 g bacon feliat
  • 100 g ciuperci taiate
  • 150 g cascaval
  • 50 g masline
  • 2-3 linguri sos Worcester
  • 2-3 linguri mustar
  • 1 morcov
  • frunze patrunjel verde
  • pasta de gogosari
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc umpluta, in crusta de bacon si cascaval:

Taiem carnea de porc astfel incat sa fie cat mai subtire si desfacuta pe toate partile, astfel incat sa aiba aceeasi grosime.

Ungem fasiile de carne cu sos Worcester, asezonam si dam peste cu mustar.

Pe o folie din aluminiu asezam feliile de bacon atat cat va fi exteriorul ruladei.

Pe una dintre laturi punem ciuperci taiate, o lingurita pasta de gogosari, un sir de masline, frunze de patrunjel si morcov taiat pe lungime.

Rulam rulada cat mai strans si o infasuram in folia de aluminiu, in care o sa o coacem la cuptor.

Punem rulada intr-un vas cu putina apa si dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade C pentru o ora.

Dupa o ora inlaturam folia si lasam rulada sa se mai rumeneasca 10 minute, apoi o scoatem si deasupra radem cascaval din abundenta.

Dam din nou la cuptor pina se topeste cascavalul.

La servire taiem rulada felii si o servim alaturi de un piure de cartofi si de muraturi.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc umpluta, in crusta de bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pulpă de porc umplută cu carne tocată şi caşcaval