Rulada de carne tocata

de luminitzaschiau in Porc, 29 Mar 2015 | 6114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc tocata
  • 200 g bacon felii
  • 50 g cascaval
  • 150 ml sos barbeque
  • 1 lingurita ghimbir
  • 1 lingurita cardamom
  • 1 lingurita turmeric
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne tocata:

Carnea de porc tocata se condimenteaza cu sare , piper, ghimbir, cardamom si turmeric. Pe un bambus de rulouri asezam feliile de bacon (jumatate din cantitate) in asa fel incat sa se suprapuna marginea uneia pestea cealalta. Intindem jumatate din carnea tocata si punem intr-o parte cascavalul taiat julien. Incepem sa rulam si punem ruloul in vas ceramic. Ungem ruloul cu sos barbeque. Procedam la fel cu al doilea rulou si dam la cuptor pentru 40 min. 

Se poate servi cu garnituri sau numai cu salata, este la fel de bun in ambele combinatii.

TIPS-URI

1

Dupa 20 min la cuptor puteti sa scoateti si sa mai ungeti odata rulourile cu sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata