Rulada de carne si legume

de ionela2682 in Porc, 18 Ian 2013 | 11661 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa de porc (aproximativ 6-700g)
  • 2 carnati cabanos
  • 1 morcov taiat bastonase subtiri
  • cateva fire patrunjel verde
  • 1 ardei rosu
  • kaizer taiat bastonase subtiri
  • castravete acru
  • mustar dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne si legume:

Carnea o taiem astfel incat sa obtinem un dreptungi destul de uniform si subtirel,acoperim cu folie alimentara si batem cu ciocanul de snitele pentru a o fragezi . Saram si piperam ,ungem cu putin mustar dulce. Asezam pe lungimea laturii mai lungi carnatul iar pe toata suprafata asezam  bastonasele de morcov ,ardei ,castravete acru si patrunjelul .Saram si piperam daca mai este nevoie

Rulam strans , legam cu sfoara, asezam in tava unsa ,ungem cu ulei intreaga rulada si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.

Eu am copt rulada alaturi de cotlete de porc carnati oltenesti si carnati proaspeti.

Se poate servi atat calda cat si rece.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Pentru a obtine o rulada frumos rumenita am asezat deasupra bucatelele rezultate in urma drgresarii carnii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou Brasovean 1 portie