Rulada cu spanac, branza si ciuperci

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2011 | 7074 vizualizari

 

Rulada cu spanac, branza si ciuperci

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 4 galbenuşuri de ou
  • 150 ml smantana
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita de sare
  • 5 linguri faina
  • 200 g spanac congelat
  • 4 albusuri
  • Pentru umplutura:
  • 100 g feta – rasa
  • 125 g crema de branza Philadelphia
  • 150 g telemea sarata – rasa
  • 50 g mozzarella – rasa
  • 200 g ciuperci din conserva -tocate putin
  • 100 g sunca taiata cubulete
  • 1/2 ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac, branza si ciuperci:

O rulada aperitiv cu spanac, branza si ciuperci.

Intr-un vas amestecam galbenusurile cu smantana. Adaugam spanacul dezghetat si scurs bine (in pumn) de apa, apoi integram faina amestecata cu praful de copt si sare. La sfarsit adaugam albusul batut spuma si amestecam usor. Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt si il coacem in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 20-25 minute.
In acest timp calim ceapa tocata marunt si ciupercile intr-o lingura de ulei. Le scoatem si le lasam sa raceasca. Amestecam feta cu crema de branza si telemea, apoi adaugam sunca. Amestecam pana se omegenizeaza.

La final adaugam ciupercile racite, apoi amestecam.
Scoatem blatul, il rasturnam pe un prosop umezit usor, presaram mozzarella rasa, apoi amestecul de branzeturi cu ciuperci. Rulam usor. Rulada o punem intr-o folie de staniol dupa ce se raceste, apoi o lasam sa stea la frigider pentru minim o ora.

Pofta buna va doresc si va recomand sa testati aceasta rulada aperitiv

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac, branza si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu branza si ceapa