Rulada cu magiun

de iry-gabriela in Dulciuri, 21 Mar 2012 | 4110 vizualizari

 

..nu cred ca are nevoie de nici o introducere doar sa te uiti la ea si sa iti vina sa mananci!

 

INGREDIENTE

  • un cub drojdie,
  • 2 lingurite de zahar+o lingura de zahar,
  • un ou,
  • un pahar de lapte,
  • o cana de apa calda,
  • 3 linguri de ulei,
  • faina cat cuprinde,
  • magiun si unt pentru uns tava.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu magiun:

Pentru inceput se face o maia din drojdie, 2 lingurite de zahar, o cana de apa calda si 3 linguri de faina. Se lasa sa se umfle maiaua pana se dubleaza ca volum, apoi o adaugam peste faina impreuna cu laptele, oul, lingura de zahar si uleiul. Framantam un aluat usor de modelat care il lasam la crescut.

Dupa ce a crescut il impartim in doua si intindem o bucata pe care o ungem cu magiun si apoi o rulam si o asezam in tava care am uns-o cu unt in forma de colac. Cat se incige cuptorul, lasam sa creasca un pic in tava si apoi o bagam la cuptor pentru 40 de minute.

Merge perfect servita cu un pahar de vin demisec rose.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu magiun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu gem de mere